Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

PS
    Last edited by jorokulishev; d.m.y г., 10:14.

шанс...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Не се пали щото може да не е от майстора, много е вероятно просто да си е измила добавките с новото масло и да е изтракала
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и каф го тоя бе до колкото разбрах тва в пловдив нали, тоя да не е един дебел фиятаджия кажи го кой е и кво стана в крайна сметка с колата управи ли я и кво беше счупила
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Еми ся е в сервиза чакам да ми я оправят и да ми кажат цена
          Превъртяла биела

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
            Превъртяла биела
            А ВЪПРОСНИЯТ МАЙСТОР Е ЧИЧОТИ МИТКО ОТ ЕДИН ГАРАЖ ДО МАРИЦА

Comment

А ВЪПРОСНИЯТ МАЙСТОР Е ЧИЧОТИ МИТКО ОТ ЕДИН ГАРАЖ ДО МАРИЦА
              знам го тоя ходих при него да ми източи 200-300 грама масло, че ми беше мн високо нивото. И намен ми разправяше как селенията били пълни боклуци и как неговото масло било два пъти по-добро Тоя е за бой ле
              Братле да ти дам малко съвети, от опит ти го казвам като отварят колата ходи им досаждай на тея майстори да видиш ти кво има счупено кво няма щот ся ша стани пак "але.. тва е за смяна онова е за смяна" ща лъжат здраво!!! И НЕ ИМ ПОКАзваЙ че не РАЗБИРАШ от КоЛИ че тогава си ебало мамата. И цени работи се консултирай питай тука за квото и да било ще помагаме
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

а така същия клепар селения била боклук неговото белгийско нема добро смазване и от него при 180км лагерите остават напрао сухи беха се изяли от всякаде.
                Не ходете там и в никав случай не му давайте да бара нещо по колата

Comment

Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
                  знам го тоя ходих при него да ми източи 200-300 грама масло, че ми беше мн високо нивото. И намен ми разправяше как селенията били пълни боклуци и как неговото масло било два пъти по-добро Тоя е за бой ле
                  Братле да ти дам малко съвети, от опит ти го казвам като отварят колата ходи им досаждай на тея майстори да видиш ти кво има счупено кво няма щот ся ша стани пак "але.. тва е за смяна онова е за смяна" ща лъжат здраво!!! И НЕ ИМ ПОКАзваЙ че не РАЗБИРАШ от КоЛИ че тогава си ебало мамата. И цени работи се консултирай питай тука за квото и да било ще помагаме

Тоя глупак е такув сладкодумник така може те накъпе че неам думи

Comment

Е нали требва да има виновни , пък и щом ми дадаха уж неква гаранция за колата кой друг да е виновен???

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Не се пали щото може да не е от майстора, много е вероятно просто да си е измила добавките с новото масло и да е изтракала
                      Според мен тва е проблема,повечето ТС раждат така,сменяш маслото и ае чао
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Превъртяла биела
                        Познах ли така си я взел майстора няма нищо общо, не се ядосвай и аз така я взех моята навремето . .
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Извинявам се за оф-еца, колега, ГТВ-то от Роско Ауто ли го купи? Синьо 1.8? Питам, защото... ами интересно ми е.
                          Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

да от РОСКО е!

Comment

Друго от това сега като се смени всичко ще става ли кола???????
                              Питам щото и без тва ше се ошушкам додупка пък и майстора от сервиза казва да я карам и да не ми пука щото щяла да е "нова"

Comment

Working...
                              X